reminito's FotoPage

By: reminito amin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Oct-2009 07:51 Email | Share | | Bookmark
updating from old collection

lama x update FP ni. so just pick up dari collection flickr.









pic bnw ni just sy guna compact camera sony. ok gak color dia. sharpness pon ok.
blk nnt nak try mamiya. pergh taksub gila skg hahaha


Thursday, 17-Sep-2009 06:45 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin



Wednesday, 9-Sep-2009 07:21 Email | Share | | Bookmark
LuqMaN hAkIM

entry kali semuanya berkisar tentang anak saya yg dah masuk 5 bulan. dia pun dah start diberi nestum. ksian sangat tengok dia memanjang lapar. susu dah x boleh cover. selalu tengok nampak ok ja, tp bila tgk gambar ni nmpak besar sgt dia. alhamdulillah, ikot saiz ayah dia hehehe


seronok sungguh kalau tgk dia makan... kalau lambat suap sikit mcm ni la jadinya


tapi time ni mmg dia lapar sgt2


haaa yg ni dah selesai... muka pun cool sj


hehehehe tiru posing orang


tengok la saiz dia tu...

nnt dah masuk 6 bulan, saya share lain plak ok.... (now still learning perfect exposure)
selamat berpuasa. semoga puasa diterima oleh Allah.


Thursday, 13-Aug-2009 00:16 Email | Share | | Bookmark
LiHaT SekEliLinG

memang susah sebenarnya nak mencari satu tempat yg cantik dan menarik untuk photography. kena selalu lihat magazine atau surf internet untuk cari lokasi menarik. tapi sebenarnya keindahan itu ada di mana-mana sahaja. cuma terpulang kepada kita untuk compose dan memberikan penceritaan kepada gambar tersebut. saya pun sebenarnya masih lagi terkial-kial nak mencari erti maksud di atas







ketiga-tiga gambar di atas diambil di pantai Kuala Muda, suatu tempat yg sebelum ini dilanda tsunami.


Monday, 27-Jul-2009 02:39 Email | Share | | Bookmark
going back to landscapes photography

now looking for 10-24mm lens. go wider beb. here some picture to share with u all. i hope can get comments from u to improve my knowledge in photography field. for the visitor, thank you very much.

(discussion - for picture 4, can u see kalimah "ALLAH" in the sky. i hope can get ur opinion)













[[are-mean]] photography



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net